Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Az első futamon egy második helyet hozott Norbi, a másodikban negyediket. Behúzta az összetett negyedik helyet! Megvertük a gyári csapat mind a két versenyzőjét az éves összevetésben. Ez csak itt, Makaóban történhet meg, a szerencse városában!

Egy óra alatt megfordult a zengős csapattal a világ! Tényleg mindent, de mindent megtettünk egész évben és ezúttal mellénk állt a szerencse is! Az első futamban Michelisz olyan rajtot mutatott be, hogy ebből tananyag lesz otthon! Loeb bealudt, beragadt, mindegy is, mire fordultak Norbi már a második volt! Muller is lemaradt, kisebb horpadások mutatták, hogy valakivel csatázhatott, de most ezen nem rágódnék. Négyről kettő, élete egyik legfontosabb rajtjánál. 

Tarquini is, Monteiro is megelőzte Loebot, ennek annyira most nem örültünk, de annak igen, hogy Norbi atomstabilan tartotta a második helyét. Muller aztán zárkózni kezdett, Ő még úgy, ahogy próbálkozott megszorongatni, vagy megelőzni a két Hondát, de nem futotta másra, minthogy megközelítse Monteirot, aki meg Tarquinit pöcögtette, hátha...

Második futam. Jött a rajt, most meg Monteiro zúzott egy akkorát, hogy elsőként fordult, egészen elképesztő volt! Jó, csak ezzel el is ment a negyedik helyünk. Átmenetileg... Dög unalmas körök jöttek Norbi számára, se előtte, se mögötte, egy feladat volt, kitartani a pontokért, hátha történik valami Monteiro autójával ott, elöl. Végül is, technikai sport, vagy mi.

És akkor most figyelj! Két körrel a vége előtt Safety car!!! Vááá! Ma Csing Hua a falba állt, muszáj volt fékezni a mezőnyt, maradt egyetlen kör. Na, akkor ebben a körben elment mellettünk Valente, Norbi jelezte, hogy az összes gumi kuka, alig talál be a kanyarokba! Ahogy ezen szomorkodtunk, Monteiro autója lelassult! És tényleg lelassult, szervó hiba miatt Monteiro, aki így nem tudta visszavenni a negyedik helyét.

És igen, itt most minket ünnepel mindenki. Nem Lopezt, nem a „Citromot", minket. Még a hondások sem tudnak igazán szomorkodni.

Az első futam végeredménye:

2014 macau r1

A második furam végeredménye:

2014 macau r2

Forrás: www.zengomotorsport.hu