Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Nem sikerült jól ez az utolsó előtti futam, sokkal jobb lehetett volna, de megint csak volna. Bennani második helye csoda, övé a hétvége legerősebb Citroene, de azért Lopez nyerte a futamot. Norbi a hetedik lett, még vezet a privát világbajnokságban.

Benanni beragadt a rajtnál, vérszemet is kapott mindenki körülötte, éhes sakálként vetődtek a hibára. Norbi ügyesen táncolta körbe a tüzet az első kanyarban, figyelt mindenkire. Azután Tarquini kipördülése volt a következő esemény, amit ugyan bemutattak, de ezzel lemaradtunk arról, hogy mi történt Michelisszel utána, ugyanis a nyolcadik helyre csúszott vissza. Valakivel koccannt, ütközött, ezt ő fogja elmesélni, de mindenesetre a nyolcadik helyig esett vissza, egyik kamerán sem volt meg.

Az autó nem volt egészséges látvány, valahogy akkor "hűlt" vissza, amikor Norbi visszaelőzte a másik Ladát is, és a hetedik helyen megnyugodni látszott.

Nagy lehetőség ment el sajnos. Hirtelen Tarquini is elérhető lett volna összetettben, az látható volt, hogy ezen a futamon az öreg nullázni fog.



A végére Norbi zárkózni kezdett az előtte autózó Mullerre, de sajnos csak ennyi történt, esély nem volt előzni. Rém unalmas volt a futam, ahhoz képest, hogy mennyi minden múlt rajta. Monteiro Norbi mögött, ő még a nyakunkon van a pontversenyben, de leginkább Bennanira kell figyelnünk, mert abból lehet egy újabb cím.

2015 qtr r1

Forrás: zengomotorsport.hu