Michelisz Norbert

  • Idén nem Yokohama-kupát akarok nyerni
    Tesztelhetem-e az F1-es McLaren-Hondát? Meddig maradok a Zengőnél? Kire hallgattam, amikor a maradás mellett döntöttem? Lehetek-e idén világbajnok? Minek öltöztem be farsangkor? Kezdjük! Tovább »
  • Együtt szeretnénk vb-t nyerni!
    Az örömteli bejelentés után most szeretném megosztani Veletek a döntésem hátterét, az érzelmeket és motivációkat, amelyek vezettek a tárgyalások során. Tovább »
  • Minden területen fejlődött a Honda
    Ott voltam a Honda múlt heti, négynapos valenciai tesztjén. És nemcsak ott voltam, hanem vezettem is. Van okunk a bizakodásra! >>>
 
 
 
 
Thailand          Thailand
Következő versenyem:

Jövőre új versenyszámmal bővül a WTCC-s versenyhétvégék programja: 2016-tól a csapatidőfutamra is készülnünk kell. Eszerint három, azonos gyártót képviselő autónak csapatként együttműködve kell köröznie a megszerezhető plusz pontokért.

Onnantól kezdve, hogy a 15., illetve a 12. helyről rajtoltam a két sanghaji futamon, egyértelmű volt, hogy szerencsére lesz szükségem az erős pontszerzéshez. Az első futamon kijutott belőle, a másodikon nem. Összességében pedig örülök, hogy túl vagyunk Kínán.

Picit üres csalódottság, talán sokan érzik ezt a második futam után, megértem őket. Megint szerencsénk volt az elején, most az első futamban megtört három Chevi került mögénk helyből, már a rajtrácson. Pillanatokig a hetedik is volt Norbi, ezzel együtt az utolsó előtti lett. Megsérült az autó.

Norbi volt a legjobb hondás! De, hogy? A tizenötről? Némi mázlival és végtelen profizmussal. Miközben a rajtnál mindenki Ma és López párharcára figyelt, közben Norbi harcol valójában a kínai Maval a negyedik helyért. Ma pedig beragadt a rajtnál.

Nem tudtuk kipihenni a technikai hátrányt, tegnap egy rommá tört korlát miatt nem volt időmérő. A biztonság mindenek felett. Ha egyszer Kínában valaki azt mondja, ez négy órás meló, higyjük el neki.