Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Találkozz a M1RA csapattagjaival, nézd meg a Hyundai i30 N TCR versenyautót, és még egy jótékonysági gokartversenyen is részt vehetsz Michelisz Norberttel és Nagy Dániellel! Mikor? Augusztus 11-én. Hol? Pécsett a Kart Aréna Gokart Stadionban.

Közös közönségtalálkozót szervez a TCR International Series tavalyi bajnokcsapata, a M1RA és 2017-ben a világ legjobb túraautósának megválasztott Michelisz Norbert. Augusztus 11-én 10:30 és 16 óra között lehet találkozni velük Pécsett a Kart Aréna Gokart Stadionban (Tüskésréti út 36.).

A látogatók megnézhetik a M1RA kamionját, valamint a TCR Európa-kupában szereplő Hyundai i30 N TCR versenyautóját, és lehet fényképezkedni a csapat által nyert kupákkal. A pontos programról és érdekességekről a Facebookon lehet informálódni a következő linken, amelyre folyamatosan kerülnek majd fel a hírek: https://www.facebook.com/events/1471242292981388/

A közönségtalálkozó keretén belül gokartverseny is lesz, amelynek jótékony célja van: a beérkező nevezési és előselejtezős díjakból, valamint a szervezők felajánlásaiból a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány Koraszülött Mentőszolgálat részére diagnosztikai eszköz vásárlására kerül sor.

A jótékonysági gokartverseny tudnivalói

Maximum 50 főt tudunk fogadni a gokartversenyen, ezért előselejtezőt rendezünk július 12. és július 29. között. Ebben az időszakban a Kart Aréna Gokart Stadionban teljesített 50 legjobb köridővel rendelkező gokartos számára nyílik lehetőség az augusztus 11-i jótékonysági versenyen való részvételre.

Az előselejtező menete: 

1. Jelezd részvételi szándékodat személyesen a Kart Aréna Gokart Stadionban vagy e-mailen a következő címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Alsó korhatár: 14 év.

2. Regisztrálj a https://kart-timer.com/drivers/?p=regisztracio oldalon.

3. Vegyél részt az előselejtezőn július 12. és július 29. között a Kart Aréna (Pécs, Tüskésréti út 36.) nyitvatartási idejében (2000 Ft/8 perc – ez az összeg is a jótékony célt szolgálja).

4. Az előselejtezőben elért, folyamatosan frissülő helyezésedet itt ellenőrizheted: https://kart-timer.com/drivers/?p=toptimes&track=27

5. Jó tanács: érdeklődj a pálya foglaltságáról (+36-30/751-3334) és ne hagyd az utolsó pillanatra az előselejtezőn való részvételt!

A jótékonysági gokartverseny nevezési feltételei:

1. Annak van lehetősége nevezni az augusztus 11-i versenyre, aki az előselejtező során az 50 legjobb időeredmény valamelyikével rendelkezik. Őket e-mailben is értesítjük.

2. Az előselejtezőn való részvétel nem kötelez a jótékonysági versenyen való indulásra. Aki rendelkezik top 50-es időeredménnyel, dönthet úgy, hogy mégsem vesz részt az augusztus 11-i versenyen. Ebben az esetben a nevezés lehetősége az 51. illetve a soron következő előselejtezős időket teljesítőkre száll, amíg feltölthető a létszám.

3. Nevezési díj: 10 000 forint. Ez az összeg teljes egészében a fent megnevezett jótékony célra lesz fordítva. A befizetést személyesen vagy banki átutalással lehet teljesíteni, melynek részletei a sikeres előselejtezőknek kiküldött értesítő e-mailben lesznek olvashatóak. Az összeg beérkezésének határideje az e-mail megérkezését követő 48 óra, de legkésőbb 2018. augusztus 6. délelőtt 10 óra.

A jótékonysági gokartverseny lebonyolítása:

A gokartverseny tervezett kezdési időpontja 10:30. A döntő várható rajtja 15:10.

Q1: Maximum 50 versenyző + Michelisz Norbert és Nagy Dániel a Kart Aréna Gokart Stadion időmérő szabályai alapján csoportokra osztva teljesíti a 8 perces versenytávot. Innen 30 fő jut tovább a következő időmérőre.

Q2: 30 versenyző a Kart Aréna Gokart Stadion időmérő szabályai alapján csoportokra osztva teljesíti a 8 perces versenytávot. Innen 10 fő jut tovább a következő időmérőre.

Q3: 10 versenyző a Kart Aréna Gokart Stadion időmérő szabályai alapján két csoportra osztva teljesíti a 8 perces versenytávot. Innen 5 fő jut tovább a Szuper döntőbe.

Szuper döntő: 5 versenyző a Kart Aréna Gokart Stadion időmérő szabályai alapján teljesíti a 8 perces versenytávot az abszolút bajnoki címért.

A verseny szabályai a Kart Aréna Gokart Stadion szabályzatában olvashatóak.

A jótékonysági gokartverseny nyereményei:

1. helyezett: Emlékkupa, 100.000 Ft értékű OMV Value Card-utalvány, valamint a versenyen használt bukósisak, tűzálló maszk és kesztyű (igény szerint dedikálva).

2–5. helyezett: Emlékkupa, OTP Simple- és Würth-ajándékcsomagok, valamint a versenyen használt bukósisak, tűzálló maszk és kesztyű (igény szerint dedikálva).

6–50. helyezett: Emlékkupa és M1RA-csapatruházat (igény szerint dedikálva).

m1ra plakát copy