Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Sose voltam ilyen hosszú ideig ennyire messze az otthontól. Három hét Ausztráliában és Makaóban óriási kaland, különösen, ha közben az álmaiért küzd az ember. Mert bajnoknak lenni nekem másodjára is álomkategória volt. Még mindig itt él bennem az a srác, aki tényleg azt gondolta, hogy bármennyire is vágyik rá, sose lesz belőle autóversenyző. Tinédzserként már felfogtam, hogy ezzel elkéstem. Aztán az élet mégis megajándékozott az eséllyel – 21 évesen vezettem életemben először versenyautót. Hihetetlen, hogy lassan már húsz éve ennek, és ilyen sok ideje az álmaimat élhetem.

bővebben »

Michelisz Norbert valóra váltja gyerekkori álmát, raliversenyzőként debütál. Miközben a Hyundai Motorsport Customer Racing pilótájaként vezeti a négy kontinensen átívelő túraautó-bajnokság, a TCR World Tour idei szezonját, az ottani őszi szünetet kihasználva, az OMV Hungária Kft. támogatásával Michelisz rajthoz áll egy Hyundai i20 N Rally2-es autóval a rali Európa-bajnokság (FIA ERC) hazai fordulójában, amelyet Nyíregyháza központtal a Zempléni-hegységben és környékén rendeznek meg október 6–8. között.

bővebben »

Michelisz Norbert a pontszerző 9. helyen fejezte be a WTCR idei első futamát a franciaországi Pau-ban. Ugyanitt megnyerte az ETCR második elődöntőjét. A vasárnapot mindkét bajnokságban izgalmas versenyekkel zárja a Hyundai Motorsport versenyzője.

bővebben »

Biztatóan indult, de nem végződött jól Michelisz Norbert vasárnapja Pau-ban. Az ETCR döntőjében a boxutcából rajtolt a mezőny után, a WTCR-ben pedig a pole pozícióból indulva összeütközött Tassi Attilával a fordított rajtrácsos futamon.

bővebben »

Tizedik lett a WTCR franciaországi idénynyitójának az időmérőjén Michelisz Norbert, aki ezzel megszerezte a fordított rajtrácsos pole pozíciót a vasárnapi futamra. Eközben az ETCR-ben is már élesben versenyzett a Hyundai Motorsport magyarja.

bővebben »